In ce fel ar trebui sa lucreze un service auto premium

Ai in vedereIti planifici sa faci revizia generala a automobilului sau poate vrei sa rezolvi unele probleme care s-au strecurat in ultimul timp? Ar trebui sa gasesti un service auto profesionist! Insa cum sa selectezi din cate oferte ce exita pretutindeni? Protectia consumatorilor precizeaza o serie de recomandari pe care e bine sa le avem in vedere.

Ce sa verifi atunci cand intram intr-un service auto? La tarife, la cat de aproape se situeaza fata de locuinta ori la motivatia cu care isi respecta sarcinile angajatii? Iata cateva sfaturi pe care sa le ai in vedere cand iti dai masina pe mainile mecanicilor auto.

Pana sa mergi cu autoturismul ca sa-l repari, curat-o si pe afara cat si pe dinauntru. Acest aspect va facilita destul de mult sarcina service-ului. De exemplu, cand acesta vrea sa urce vehiculul pe rampa, iar acesta este plin de murdarie pe contra-aripi, cei de la service trebuie sa inlature mizeria pentru a ajunge la unele componente.

Mecanicii service-ului auto ar trebui sa-ti raspunda la orice solicitare, sa-ti prezinte rezolvari in situatia in care li se cere asistenta, trebuie sa iti expuna cu seriozitate modul de lucru si defectiunile pe care Badsi service auto bucuresti le are masina ta. Un service de calitate are un spatiu in care poti astepta cu vedere catre masina, proprietarul avand avantajul de a urmari modul de lucru la masina ta. In plus, in urma terminarii reparatiilor tehnicianul care a reparat masina este obligat sa puna la dispozitia clientului gasite cu probleme ce le-a inlocuit si sa comunice ce anume s-a defectat la ele.

Daca sunt necesare costuri noi pe durata interventiei reprezentantul service-ului trebuie sa stabileasca cu proprietarul si sa ii specifice pe inteles ca e necesara o interventie suplimentara. Proprietarul e unicul care decide daca problema se repune in functiune atunci ori altadata.

Advertisements